koekiemoon

life as i live it

uitgeblazen

leave a comment »

vader en dochter

er even tussen uit. het was nodig. combinatie van nieuwe baby, zieke kleuter (die nu ook baby heeft aangestoken – windpokkenestafette, jeuj) en werk (zwangerschapsverlof is aan sommige instellingen een rekbaar begrip) maakte dat we er aan toe waren, nog voor onze ‘echte’ vakantie. een opwarmertje zowaar.

even op adem komen en niet te ver weg, dan komen we al eens in nederland terecht. deze keer werd het zeeuws-vlaanderen. vlak over de grens maar o zo buitenland. geen 60km aan elkaar geplakte flatgebouwen, maar duinen. ruimtegevoel op een strand in plaats van zigzaggen tussen de badgasten. fietspaden à volonté en exotische productjes in het grootwarenhuis. plaatsnamen als ‘zwart gat’, ‘boerenhol’ of ‘nummer één’.

onze logies in de gaternissehoeve waren prijs-kwaliteit het beste dat we in jaren hebben gezien. allen daarheen dus, maar niet té massaal: we willen er volgend jaar nog een plaatsje vinden. en nu back to business. de laatste loodjes enzo. binnen drie weken begint het echte vakantiewerk. we zijn opgewarmd.

meer foto’s

Advertenties

Written by koekiemoon

22 juni 2009 bij 20:24

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: